Kulinārija ir ēdienu pagatavošanas māksla. Bet par mākslinieku virtuvē
var kļūt ikviens - vajadzīgs ir tikai nieks recepte un gribasspēks!
Eiropas Savienības valstīs
ēdienu kultūra savā daudzveidībā ir neizsakāmi bagāta, ko šajā darbā
vēlējāmies parādīt. Katrai tautai ir savi īpašie nacionālie ēdieni, sava
nacionālā virtuve. Ceram, ka Eiropas tautu ēdieni, ko varbūt kādreiz
celsiet galdā pēc šeit publicētajām receptēm, sagādās Jums patiesu
prieku un darīs Jūsu maltīti krāsaināku un daudzveidīgāku.
Novēlam, lai kopīga maltīte Jums un Jūsu mīļajiem ir kaut kas vairāk
nekā tikai ēdienreize.
Ar labas apetītes vēlējumiem,
Krāslavas novada centrālās bibliotēkas
bibliotekāru kolektīvs |